Siker Kft. - méteráru kis- és nagykereskedés

Siker Kft. - tanúsítvány

 

Siker Kft. - Bisnode tanúsítvány

 

Tanúsítvány a pénzügyileg legstabilabb cégeknek

A Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minősíti egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján. Így került kiválasztásra cégünk, a Siker Kft. is, mint a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike. Ez alapján vállalkozásunk a magyar cégek azon 9,82 %-ába tartozik, akik pénzügyileg a legszilárdabb lábakon állnak, azaz rendelkeznek valamilyen Bisnode tanúsítvánnyal.

Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy a Bisnode objektív cégminősítése alapján a legjobbak között szerepelhetünk. Családi vállalatként nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a piacon tisztességesen járjunk el, ezért fontos számunkra, hogy egy külső szakértő is megerősítette, hogy cégünk fizetésképtelenségi valószínűsége kiemelkedően alacsony. Azt, amit partnereink mondanak rólunk, hogy "a Siker Kft. a pontosan fizető kft." most már ezzel a minősítéssel is alá tudjuk támasztani.

Örülünk, hogy a Bisnode tanúsítvány által ügyfeleink, szállítóink, munkavállalóink felé is tovább fokozzuk azt a bizalmat, ami mint mindig, napjainkban is kiemelten fontos a hosszú távú, stabil üzleti kapcsolatokban. Mivel vállalkozásunk minősítése szigorúan szakmai szempontok alapján történt, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet, így a Bisnode tanúsítvány valóban pozitívan különbözteti meg cégünket a piacon.

A Siker Kft. a Bisnode AA (dupla A) tanúsítványát kapta meg, mellyel Magyarországon csupán a cégek 1,75 %-a rendelkezik, és azt jelzi, hogy velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata nagyon alacsony. Bisnode - AA Creditworthy

Bár a magyarországi textilkereskedelem nehézségei folyamatos kihívások elé állítanak minket is, hisszük, hogy bátorsággal, új területek felé nyitással és kitartó munkával ezen belül is lehet nem csak boldogulni, hanem gyarapodni is.

A Bisnode nemzetközi szinten 1908 óta minősíti a cégeket megbízhatóságuk alapján. A tanúsítványt Európa számos országában használják, a skandináv országokban etalonnak számít üzletkötés terén.

A Bisnode minősítés hivatalos adatokon alapul, úgy mint Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium adatai, cégbíróság bejegyzései, NAV és más hatóságok adatai. Az értékelés során beépítik a vállalatra vonatkozó pénzügyi információkat - mérlegadatokat, eredmény-kimutatás értékeket és trend adatokat. Mérlegelik a demográfiai adatokat, azaz a cég életkorát, tevékenységét, méretét, tulajdonosait, azok kapcsolódásait. Beépül a minősítésbe, hogy az adott vállalkozás határidőben vagy késéssel, azaz milyen fizetési fegyelemmel egyenlíti ki számláit. Ezeken kívül számos gyűjtött információt is hozzátesz a rendszer a minősítéshez, például végrehajtási adatokat és sajtóhíreket.

Mivel a Bisnode minősítés nemcsak cégünk pénzügyi stabilitását mutatja, hanem azt is, hogy az elkövetkező egy évben milyen valószínűséggel válik fizetésképtelenné vállalkozásunk, büszkén állíthatjuk, hogy a Siker Kft. a jövőben is stabil szereplője lesz a piacnak.

2014. október. 8.

 

Siker Kft © 2013 Minden jog fenntartva